Biørnegildet 2019

Info til frivillige


Påmeldingsskjema


For tre år siden var over 150 frivillige med på å lage en fantastisk festival, og for å kunne gjenskape magien trenger vi nye frivillighelter til Biørnegildet 2019!

Som frivillig får du muligheten til å være med og bidra til at Biørnegildet 2019 blir en av de beste festivalene Blindern noen gang har sett. Du kan gjøre nye erfaringer, og bli en del av et godt samhold. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring fra festival eller lignende og du vil få god opplæring i arbeidet du skal utføre, så her har du muligheten til å prøve noe helt nytt. Vi forventer kun at du møter opp til avtalt tid og bidrar så godt du kan til arbeidsøkten er over.

Vi tilbyr:

  • Reduserte priser på ukespass og i baren
  • Gratis mat
  • Erfaring som ser bra ut på CVen
  • Medalje og diplom
  • En rå avslutningsfest for alle frivillige

Hvor mye jobber jeg?

Det varierer hvor mye man jobber i de forskjellige jobbene men som hovedregel kan man si at man totalt jobber 10 timer og deretter har fri resten av tiden til å delta på festivalen. Hvis du ikke klarer å bestemme deg for én arbeidsoppgave går det fint an å kombinere forskjellige roller så lenge du møter timekravet.

Hvilke jobber kan jeg få?

Bar

De som jobber i bar har ansvaret for å tappe øl, selge brus og andre forfriskninger. Her kan det både være perioder med høyt og lavt tempo så det er viktig at du har godt humør, er tålmodig og liker det litt hektisk. Du jobber kun på kveldstid under avvikling av festivalen.

Kafè

I kafeen serverer du kaffe og baffler til studentene på dagtid. Som barista vil du få opplæring i bruk av espressomaskin og kunsten i å steke den perfekte baffel. Du jobber kun dagtid under avvikling av festivalen, et skift varer 2 timer.

Blæst

For å få folk til å delta på festivalen må vi få ordet ut til studentene! Hvis du liker å stå på stand, lage og henge opp plakater, er kreativ på sosiale medier og liker å snakke med folk så er dette gruppa for deg. Mye av arbeidet vil foregå på forhånd av festivalen, men det er også litt som skal gjøres under avvikling.

Rigging

Med mange forskjellige arrangementer hver dag trenger vi mange som kan være med på opprigg, omrigg og nedrigg. Rigging vil innebære å henge opp molton, sette opp telt, pynte lokaler, rydde mm. Det kan bli mye løfting, bæring og vandring så det er lurt å ha gode sko. Du jobber under avvikling av festivalen. Hvis du har tidligere erfaring med teknisk opprigg ønsker vi at du sier ifra om dette under “kommentarer” i søknadsskjemaet.

Orden og oppsyn

På fester som biørnegildet trenger vi mange som kan passe på at ting går trygt for seg under festene. Orden og oppsyns gruppa jobber med å sjekke vesker og legitimasjon i døren, og ellers holde et øye med festen og passe på at alle har det fint.

Billettluka

Vi trenger folk til å sitte i døren for å selge billetter og dele ut bånd. Her jobber du både rett i forkant og under avvikling av festivalen.

Journalist

Under biørnegildet skal det gis ut en avis som heter Biørnetjenesten. Vi trenger derfor bidrag til artikler eller annet innhold. Dette er den perfekte jobben for deg som er kreativ og liker å skrive. Mesteparten av arbeidet skjer i forkant av festivalen.

Catering

Både frivillige og deltakere trenger mat. Cateringgruppa trenger personer som er glad i å lage mat og som kan være med på innkjøp i forkant av festivalen. Frivilligkjøkkenet trenger folk som kan lage lunsj til de frivillige, og fagkjøkkenet trenger folk som kan lage frokost under Realfrokostene. Mesteparten av arbeidet foregår under avvikling av festivalen.

Delta force

Hvis du er en som liker å ta i et tak der det trengs er du perfekt for Delta force. Her er det mulig å jobbe med litt av det meste under festivalen, trenger de noen til å tappe øl så tapper du øl, må du bære en ting et sted så gjør du det. Perfekt for deg som liker det litt hektisk.

Arrangement

I arrangementsgruppa trenger de frivillige i form av konferansier, artistverter, garderobeansvarlig, popcorn-selger o.l. Her har du mulighet til å oppleve noe nytt og spennende!  


Alle kan ønske seg jobber, og de fleste får oppfylt ønsket sitt. Men – vi kan dessverre ikke garantere at alle får jobbe med akkurat det de ønsker eller akkurat de dagene de har lyst.


Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du henvende deg til gildetfrivilligansvarlig@rf.uio.no.


Påmeldingsskjema